Bo på Kornhill

Läget
Kornhill ligger i stadsdelen Vallås, ca 5 km öster om Halmstads centrum. Det är tio minut promenad till Vallås centrum där det finns affärer, bibliotek, vårdcentral mm Bussar till centrum avgår fyra gånger per timme, men det finns också fina cykelvägar. Till Halmstad högskola är det ca 4 km. Kornhill ligger omgivet av vackra grönområden.

Rummen
Vi har ca 50 rum på 21 kvadratmeter, dessa är fördelade på två våningsplan. Varje rum har toalett och en del av rummen har skymning. På respektive våningsplan finns ett större kök, dagrum, TV-rum och tvättstuga. El och vatten ingår i hyran. Vi har även ett antal nyrenoverade lägenheter med eget kök på 42 respektive 63 kvadratmeter.

Intresseanmälan för att bo på KornhillNågon beskrivning
Intresseanmälan går bra att ladda ner, fylla i och bifoga i ett mail till info@kornhill.se eller skicka till oss med inlägg.

Bra att veta 
Kornhills boende drivs av Kornhillskyrkan och därmed behöver alla hyresgäster vara medvetna om och acceptera boendets kristna karaktär samt vara villiga att följa de ordningsregler som finns. Av omsorg för människor med drogproblem får varken alkohol och droger brukas eller förvaras inom lokalerna. Rökning får endast förekomma vid anvisade platser utomhus. Hyresgästerna hjälps åt att hålla ordning i gemensamma lokalerna som kök och tvättstuga.

 

Har du frågor om boendet på Kornhill kontakt:

Administrationen
Se medarbetare
info@kornhill.se